Kérjük figyelmesen olvassa el  általános szerződési feltételeinket (ÁSZF), valamint Vásárlói tájékoztatónkat és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Amennyiben valamelyik ponttal kapcsolatban kérdése merülne fel, kérem forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz elérhetőségeink bármelyikén.

A Webáruház használatával Ön kijelenti, hogy a felhasználási feltételeket megértette, azokat tudomásul vette, és az oldal használatának feltételeként elfogadja.

Adatkezelésre vonatkozó feltételeinket az Adatvédelmi Szabályzatunkban olvashatja.

Székhely: 1143 Budapest, Komócsy u. 20/B.
Telephely – üzlet: 1143 Budapest, Hungária körút 73.
Adószám: 12025598-2-42
Közösségi adószám: HU12025598
Illetékes cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-368667
Szerződés nyelve: magyar
Mobil: +36 (20) 559 9895
E-mail: judit@insiderdesign.hu
Weboldal: www.butorteam.hu
Megrendelés menete

Webáruházunk egyedi elemes konyhabútorok, komplett konyhabútor szettek, ifjúsági bútorok és nappali bútorok forgalmazásával foglalkozik.

Oldalunkon keresztül a termékeket magánszemélyek, kiskereskedések, cégek egyaránt megvásárolhatják. Bemutató termünkben lehetőség van a kiállított konyhabútorok megtekintésére, szakmai tanácsadás és tervezői konzultáció igénybevételére is.

Kivitelezőknek, viszonteladóknak, projekt munkákhoz egyedi árat biztosítunk.  Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

A butorteam.hu webáruházban regisztrált felhasználók vásárolhatnak.   Amennyiben nem szeretne oldalunkon regisztrálni, rendelését emailben is leadhatja az judit@insiderdesign.hu címre, vagy személyesen keresse fel üzletünket (1143 Budapest, Hungária körút 73.).

A bejelentkezett felhasználóknak csak a megvásárolni kívánt terméket kell kiválasztaniuk, a fizetés módját megadniuk, a kért szállítási módot és szállítási címet ellenőrizniük, így rendelését gyorsabban és könnyebben leadhatja. A regisztráció további előnye, hogy megtekintheti korábbi vásárlásait is.

A webáruházon keresztül érkező rendelések feldolgozása hétköznap 8-14 óra között történik. A beérkezett megrendelésekkel kapcsolatban minden alkalommal egyeztetünk telefonon is a megrendelővel, ezért kérjük, hogy a regisztráció során olyan telefonszámot adjon meg, amelyen elérhető.

A megrendelés lépései:

 • A bútor kiválasztása
 • Megrendelés
 • Egyeztetés, visszaigazolás
 • Előleg befizetése
 • Bútor gyártása
 • Fennmaradó összeg kifizetése, bútor átvétele

A megrendelés a telefonos egyeztetést követő visszaigazolással és az előleg befizetését követően válik véglegessé.

A termékek beérkezése a megrendelés véglegesítésétől számított 2-8 hét a bútor típusától függően.

Fizetési feltételek

A webáruházban feltüntetett termékárak bruttó árak, tartalmazzák a 27% Áfát. Külföldi, érvényes EU adószámmal rendelkező vásárlóinknak a vonatkozó törvény szerinti, nettó áron számlázunk.

A megrendelt bútor értékének 40%-a előre, a fennmaradó 60% pedig átvételkor fizetendő.

Mindkét esetben lehetőség van készpénzes, illetve banki átutalásos fizetésre is.

Banki adatainkat a “Céginformáció” fülön találja. Kérjük átutalásnál minden esetben tüntesse fel a közlemény rovatban a rendelésszámot.

A számlák kiállítása magyar forintban történik. Amennyiben Ön inkább euróban szeretne fizetni, kérjük egyeztessen megrendeléskor az ügyfélszolgálattal.

Átvétel, kiszállítás

A termék beérkezéséről emailben és telefonon is értesítjük. A bútorok átvétele történhet személyesen, illetve kérhető házhozszállítás.

Személyes átvétel:

1108 Budapest, Fertő utca 8. raktárunkban lehetséges egyeztetést követően.

Kiszállítás:

Magyarország teljes területén vállaljuk a megrendelt bútorok házhozszállítását, melynek alapdíja Budapesten és 80 km-es vonzáskörzetében 15.000 Ft, egyéb vidéki cím esetén 20.000 Ft.

Kiszállítás díját növelheti:

 • emeleti díj
Összeszerelés, beépítés

Ez a szolgáltatásunk tartalmazza a megrendelt bútor házhozszállítását, a lakásba történő feljuttatását és az elemek összeszerelését, szintezését, rögzítését, mosogató bevágását, beépíthető főzőlap bevágását, beépíthető sütő rögzítését.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy az opció nem tartalmazza: a korábbi konyhabútor kibontását és/vagy lehordását, elszállítását, a mosogató bekötését, a főzőlap és sütő bekötését, villany-, víz-, gázszerelési munkálatokat.

A beépítési szolgáltatásunk a megrendelt bútor paramétereinek figyelembevételével kerül árazásra. Minden esetben egyedi.

Jótállás, garancia

A bútorokhoz minden esetben tartozik jótállási jegy, ami tartalmazza a megvásárolt bútor típusát, részletes leírását, értékesítő hely adatait, értékesítés dátumát.

A bútorokra a vonatkozó törvény szerinti garanciális és jótállási feltételek érvényesek.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a szavatosság és jótállás nem terjed ki olyan hibára, sérülésre, mely:

 • a bútor nem rendeltetésszerű használatából ered
 • ha a sérülés, kár az egyéni, vevő vagy megbízottja általi hibás összeszerelés eredménye
 • ha a sérülés, kár az egyéni, vevő vagy megbízottja általi szállítás eredménye
 • ha nem tartották be az összeszerelési, kezelési, használati vagy karbantartási utasításokat
 • ha a bútort megváltoztatták, átalakították

Kérjük, ha a terméken átvételkor bármilyen sérülést tapasztal, azt a szállítólevél minkét (átadói és átvevői) példányán jelezze, illetve ne vegye át a sérült csomagot.

Panasz esetén a Ptk-ban előírt jótállási és szavatossági előírásoknak megfelelően járunk el.